У Китаї сталася масштабна ДТП: на зледенілому мосту зіткнулися понад 200 авто (фото, відео)

Читати російською
Автор

В результаті є постраждалі та жертви

У місті Чженчжоу китайської провінції Хенань сталася масштабна ДТП за участю понад 200 легкових автомобілів. Причиною серйозної дорожньо-транспортної пригоди став густий туман, що обмежував видимість, і зледеніла дорога.

Інцидент стався сьогодні, 28 грудня, вранці. Автомобілі зіткнулися в обох напрямках на мосту Чженсінь через Хуанхе. Про це повідомляє Yahoo! News.

У мережі опублікували відео з місця пригоди. На кадрах можна побачити, що автомобілі буквально наїжджають один на одного, ковзаючи по зледенілому мосту.

Місцеве пожежне управління негайно направило на місце пригоди 11 пожежних машин та 66 бійців пожежно-рятувальної служби, а також провело пошуково-рятувальні роботи групами відповідно до ситуації на місці пригоди.

ДТП у Китаї. Фото — CCTV

На цей час відомо, що внаслідок ДТП загинула одна особа. Ще 11 людей було заблоковано у своїх машинах. Їм допомогли рятувальники.

ДТП у Китаї. Фото — CCTV

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що через арктичний шторм у США та Канаді люди гинуть на вулицях та в авто. В одному тільки штаті Нью-Йорк негода забрала життя 28 людей.