Над Китаєм також побачили НЛО: у небі десятки об'єктів, пишуть ЗМІ (відео)

Читать на русском
Автор
4679
Ось таку дивину побачили над Китаєм
Ось таку дивину побачили над Китаєм. Фото Колаж "Телеграфу"

Знову НЛО, але цього разу — у Китаї

У Китаї очевидці побачили у небі десятки НЛО. Вони пролітали над провінцією Хейлунцзян, що межує з рф. Нагадаємо, що раніше летючі об’єкти бачили у США. Утім тепер аномальне явище з’явилося у небі Китаю.

Про це повідомляють очевидці у місцевих соцмережах, які поширюють відео. Влада Китаю офіційних пояснень з цього приводу не давала. Лише заявила, що в регіоні не проводилося жодних навчать, тож турбуватися не варто.

На відео видно більше десятка об’єктів, які летять рядком і їхня кількість поступово збільшується. Також їх зафільмували з інших ракурсів, де світлових куль менше. Також поруч з ними помітно дим, що наштовхує на думку, ніби ці об’єкти падають в атмосфері та згорають.

Зазначимо, що раніше у США збили 4 невідомі літальні апарати. Один із них ідентифікували, як повітряну кулю з Китаю, однак щодо решти Пентагон не може сказати точно. Не виключають і версію з прибульцями. Докладніше про це читайте в матеріалі "Телеграфа".

Китай своєю чергою нещодавно заявив, що за минулий рік у повітряному просторі країни виявили 10 повітряних куль зі США. Однак сполучені штати ці звинувачення відкидають, пише "Українська правда".

Також на початку року Пентагон розсекретив інформацію, що у небі над Сполученими Штатами помітили сотні НЛО протягом минулого року і деякі з них рухалися досить маневренно.