Викрав дитину в Лужниках: ізраїльський військовий здивував розповіддю про спецоперацію у Москві

Читать на русском
Автор
902
Денис Десятник поділився шокуючою історією
Денис Десятник поділився шокуючою історією. Фото Скриншот

Мати дитини не зробила жодних висновків

Підполковник ГУР України та громадянин Ізраїлю Денис Десятник розповів неймовірну історію про возз’єднання матері з дитиною через два роки розлуки. Щоб провернути операцію, військовому разом із товаришами довелося викрасти хлопчика на концерті у Лужниках.

Про це ветеран війни проти росії та спецпризначенець із 14-річним досвідом розповів в інтерв’ю на каналі їPash. Кінець у цієї непростої історії дуже цікавий.

У житті Дениса Десятника був період, коли він разом із товаришем із Ізраїлю протягом року жив у росії та тренував різні спецпідрозділи. Якось його друг познайомився з дівчиною також ізраїльтянкою і вона попросила його про допомогу. Справа в тому, що вона одружилася з російським бізнесменом і переїхала жити в росію, де незабаром народила сина. Через п’ять років чоловік розлучився з нею і вигнав із дому, а сина забрав собі і не давав їм бачитися протягом двох років. Дівчина попросила співгромадян допомогти їй повернути сина.

Денис разом із товаришами погодився на цю аферу і протягом місяця вони вели стеження за сім’єю хлопчика та ретельно готували операцію. Викрадати дитину у батька вирішили під час дитячого новорічного свята "Русского радіо" в Лужниках ( стадіон у Москві — Ред. ). На концерт батько привіз сина у супроводі охорони.

"Ми прийшли на виставу за кілька днів до цього, щоб вивчити трасу, місцевість та шляхи відходу. Зняли в день викрадення двох дівчат легкої поведінки, щоб вони походили з двома моїми бійцями і не сильно відрізнялися від натовпу. Один із моїх хлопців ізраїльтянин відтяв машину з охороною – трохи в'їхав. Охоронці вийшли, почали з ним лаятися, а він робив вигляд ніби не розуміє що вони говорять. І поки виходив чоловік з дитиною, мої хлопці засунули його головою в кучугуру, дитину закинули мені в машину і ми поїхали ", — розповів підполковник ГУР України.

Батько, який виявився другом володимира путіна, організував гонитву за ними і в результаті Дениса разом із товаришами заарештували у квартирі матері хлопчика. Адвокату вдалося абияк домовитися про те, щоб громадян Ізраїлю відпустили із СІЗО, але коли ті вийшли, батько хлопчика підняв усі зв’язки та їх оголосили у федеральний розшук.

Денис разом із друзями довго ховалися у селі, після чого їм допомогли виїхати з росії та вивезти матір із дитиною до Ізраїлю. Однак ця історія не закінчилася хепі-ендом, оскільки жінка "повелася" на умовляння свого колишнього чоловіка і повернулася до росії.

"Протягом року чи двох він (колишній чоловік — Ред.) з нею зв’язався, сказав що любить, просив повернутися до росії. Вона повернулася, він знову викинув її і забрав дитину. Вона потім знову звертався до мене, але я вже відмовився брати участь у цій пригоді", — підсумував Денис Десятник.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що духовний лідер Тибету Далай-лама потрапив у скандал. Під час одного з публічних заходів він попросив хлопчика "посмоктати йому язик".