"Що, українці, купаєтеся?": у мережі обговорюють відео росіянина, який глузував з підриву Каховської ГЕС (відео)

Читать на русском
Автор
31234
Акула з’їла росіянина на очах його батька
Акула з’їла росіянина на очах його батька. Фото Ілюстративне фото

Акулу, яка з’їла росіянина, виловили та вбили

Декілька днів тому інтернет "вибухнув" новиною про те, що на єгипетському курорті Хургада акула з’їла росіянина. Зараз же у мережі обговорюється відео, як стверджується, того самого росіянина незадовго до його смерті, в якому він їдко коментує лиха українців після підриву Каховської ГЕС.

Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук користувач з ніком Adam Viter, який опублікував відео, яким чоловік російською мовою радіє тому, що українців затопило після руйнування росіянами ГЕС.

"Карма, жорстока штука. Але деякі з нас уже співчувають йому. Стокгольмський синдром? "Гуманістам" рекомендую почитати коментарі орків на результати обстрілів та затоплення наших міст", — написав Adam Viter.

Зараз профіль Dmytro Ka у Фейсбуці, — того самого чоловіка, який глузував з українців, - закрито, але у відкритому доступі є відповідне відео.

"Ну, як там справи у вільних українців, купаєтесь?", — сказав він на відео, після показавши, як плаває на байдарці, мабуть, у морі.

Разом з тим, викликає великі сумніви, що чоловік на відео та загиблий росіян — одна й та сама людина.

По-перше, російські ЗМІ з посиланням на МЗС рф писали, що загиблого 23-річного росіянина звали Володимир Попов, а судячи з ніку, людину, яка знущалася над українцями на відео, звуть Дмитро (Dmytro Ka).

По-друге, ті ж російські ЗМІ публікували фото загиблого, і він не дуже схожий на людину на відео:

Загиблий у Єгипті росіянин Володимир Попов

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в Австралії спіймали моторошну акулу з людиноподібною усмішкою та витріщеними очима. Вчені поки що не можуть сказати, до якого саме виду вона належить.