Не варто викидати, але й не потрібно носити у 2022 році: аксесуари, які стали антитрендами

Читати російською
Автор

Від вибору аксесуарів залежить успіх всього образу.

Багато хто вважає, що прикраси, на відміну від одягу, не можуть втратити актуальність, однак це зовсім не так. У "світі" прикрас також є свої "закони": тренди та антитренди. Про частину застарілих аксесуарів ми вже писали, проте "Телеграф" хоче продовжити цю тему.

Стиліст, яка веде свій модний блог під ніком obeziana, розповіла на своїй сторінці в Інстаграмі від яких аксесуарів варто опинитися у 2022 році, адже вони вже застаріли. Проте іміджмейкер зазначає, що викидати ці прикраси не варто, адже мода все ж таки циклічна, але в 2022-му році — це антитренди.

Антитренди прикрас 2022:

Чокери з оксамиту, шкіри чи каучуку. Ці прикраси знову увійшли до моди кілька сезонів тому, але сьогодні вони очолюють чарт антитрендів. Натомість суперпопулярними стали чокери-буси з яскравого натурального каміння, бісеру або перлів.

Камінь на волосіні. Ще кілька сезонів тому всі полювали на камінчики на волосіні, віддаючи за цей маленький аксесуар будь-які гроші, але сьогодні ця прикраса перестала бути актуальною.

Сережки-пензлики. Сережки-пензлики повернули в моду Пол Пуаре та Жак Картьє. Кутюр’є надихнулися східними мотивами та використали у своїх колекціях ці аксесуари, а майстрині з виготовлення біжутерії підхопили цей тренд. Настав час їх відкласти.

Браслет у стилі "Пандора".

Сережки з пером. Вони також до нас прийшли зі східних культур, спекотних країн. Ще кілька років тому сережки-пір’ячки актуально виглядали навіть із вечірнім вбранням, але сьогодні перейшли в розділ антитрендів. А якщо дуже любите цю форму в аксесуарах, краще вибрати пір’я, виконані з металу.

Раніше "Телеграф" писав, як правильно поєднувати сережки, кільця та ланцюжки, щоб виглядати стильно, але не перевантажено.