Не тільки шопер і рюкзак: топ-6 сумок, без яких не обійтися жодній модниці (фото)

Читати російською
Автор

Цього літа вибір модних сумок приємно дивує

Цього літа дизайнери представили масу стильних варіантів сумок. Багато актуальних моделей годяться не тільки для літа, а й доповнюватимуть осінні луки. Головне вибрати сучасну сумку, яка завершить ваш образ та підкреслить обізнаність у тенденціях.

Про тренди на сумки цього сезону пише стилістка під ніком alishka_alisha в Instagram. За її словами, при виборі сумки завжди слід враховувати ваш спосіб життя та те, скільки речей ви регулярно носите із собою. Звичайно ж, потрібно пам’ятати і про основні кольори та відтінки, які є у вашому гардеробі.

Доповнять багато образів цього літа і восени кросбоді. Краще, щоб сумка була виконана із твердого матеріалу: так вона триматиме форму.

Стильний вибір

Будь-якій модниці не обійтися без сумки-шопера. Це, мабуть, найпрактичніший і найбільш місткий варіант. Зараз у тренді як шопер з м’якої тканини, так і з більш щільними фактурами.

Не тільки зручно, а й модно

Маст хев — офісна сумка, яка повинна мати чітку форму і вміщати всі необхідні документи.

Для ділових образів

Ще одне комфортне рішення – рюкзак. Стилістка рекомендує вибирати моделі без зайвого декору та з лаконічним дизайном, щоб сумка була максимально універсальною і підійшла під будь-який лук.

Деталей має бути мінімум

А от якщо потрібно вийти у люди, то з собою можна взяти модні мінісумки. Цей варіант функціональніший, ніж класичні клатчі.

Акцент образу

Як мінімум одна сумка у вашому гардеробі, впевнена стилістка, має бути іміджевою. Незвичайна форма, фактура, дизайн чи колір забезпечать акцент в образі та зададуть йому настрій.

Оригінальні сумки доповнять образ

Раніше "Телеграф" розповів, яке взуття в моді влітку 2022 року. Залишаються актуальними як босоніжки з тонкими ремінцями, так і дуті шльопанці на масивній підошві.