Ковбойки – наймодніші чоботи сезону осінь-зима: з чим їх носити, щоб бути в тренді (фото)

Читать на русском
Автор
7360
Ковбойки – трендове взуття цього сезону
Ковбойки – трендове взуття цього сезону. Фото glamours.name

З ковбойськими чоботями можна скласти безліч стильних луків у холодну пору року

Лофери, ботфорти, чоботи-труби, платформа та металеві елементи – це все про тренди на взуття сезону осінь-зима. У топі тенденцій цього року і ковбойки – а-ля ковбойські чоботи чи черевики зі шкіри або замші, схожі на взуття для верхової їзди. Колись такий фасон носили північноамериканські пастухи-ковбої.

Про те, як правильно поєднувати чоботи-ковбойки з одягом, щоб вийшов гарний та ефектний образ, розповіла українська стилістка Інна (stylist.inna) у Instagram. У тренді як більш базові моделі взуття, так і яскраві принти та кольори, які зроблять ковбойки головним акцентом луку восени або взимку.

Таке трендове цього сезону взуття, як ковбойки, підійде до образів практично в будь-якому стилі. За словами стилістки, чоботи чи черевики у ковбойському стилі вже не перший сезон на піку популярності. Вона зазначає, що це взуття настільки універсальне, що його можна носити і влітку, і взимку, і на прогулянки, і на вихід.

Стилістка пропонує поєднувати ковбойки зі штанами чи джинсами, можна заправляти їх усередину або залишити на випуск. Не менш гармонійно ковбойські черевики виглядають з легкими сукнями чи спідницями, а сміливі образи виходять у комбінації із короткими шортами. Доповнити образ, додала стилістка, потрібно оверсайз жакетом, косухою або тренчем.

Стильні образи з ковбойками
Тваринний принт тут у тему
Стильні образи з ковбойками
З довжиною міні виглядає дуже ефектно
Стильні образи з ковбойками
Ковбойки підійдуть для прогулянок теплою осінню
Стильні образи з ковбойками
Можна надіти до спідниць та сукні
Стильні образи з ковбойками
Штани можна заправити — зараз так модно
Стильні образи з ковбойками
Це взуття гармонійно доповнить джинси та піджак
Стильні образи з ковбойками
Практично універсальна модель взуття
Стильні образи з ковбойками
Годяться як для тотал луків, так і для контрастних поєднань
Стильні образи з ковбойками
З шортами ковбойки виглядають свіжо й трендово

Раніше "Телеграф" розповідав, які аксесуари на піку трендів у сезоні осінь-зима. У їх числі шкіряні краватки, незвичайні гольфи та екстравагантні сережки. А також ми писали, як вибрати ідеальне пальто на осінь, щоб у верхньому одязі було і тепло, і стильно.