Як носити чорні колготки, щоб виглядати чудово: добірка стильних образів (фото)

Читать на русском
Автор
32413
Чорні колготки можна адаптувати навіть під літню сукню
Чорні колготки можна адаптувати навіть під літню сукню. Фото pinterest.com

Не бійтеся додавати чорні колготки у свої образи.

Колготки – це один із найсуперечливіших елементів жіночого гардероба. Багато модниць душі в них не сподіваються, підбираючи до своїх образів різні варіанти, і не тільки базові, а й кольорові. Однак сьогодні ми хочемо поговорити тільки про чорні, класичні моделі.

Стилісти зазначають, що такі колготки — це чудовий спосіб не відмовлятися від коротких суконь та спідниць навіть у холоди, пише prostoway. Щобільше, їх можна поєднувати навіть із легкими літніми сукнями та сарафанами.

Як стильно носити чорні колготки

Найбезпрограшніший спосіб — носити чорні колготки з тотал-блек аутфітами. Але це не означає, що треба зупинятися лише на цьому. І тонкі, і щільні чорні колготки мають гарний вигляд і з контрастними відтінками, наприклад, з рожевим, зеленим, червоним або синім.

Найкраще звертати увагу на найпростіші колготки щільністю від 40 до 100 ден – залежно від погоди та ваших уподобань. Однак також не втрачають своєї актуальності колготки з принтом, які можуть незвичайно розбавити ваш образ: горох, смужки, сіточка, монограма модного бренду і т.д. Але таки одне "але" є: такі колготки слід поєднувати з простими, базовими речами, щоб ви не виглядали безглуздо.

Як стильно носити чорні колготки
Як носити чорні колготки
образ із чорними колготками
чорні колготки
поєднання з чорними колготками
чорні колготки з принтом
як поєднувати чорні колготки зі світлими речами
чорний тотал-цибуля

Раніше "Телеграф" писав, як підібрати на зиму актуальний шарф. А також ми розповідали про модні тренди Нового року 2023 року.