П’ять правил "дорогого гардеробу": як завжди виглядати на мільйон (фото)

Читать на русском
Автор
72160
До підбору гардероба потрібно ставитися розумно
До підбору гардероба потрібно ставитися розумно. Фото pexels.com

Можна скласти приголомшливий образ, не витративши це ціле статок

Виглядати шикарно та дорого хочеться завжди. І не обов’язково при цьому віддавати на одяг усі заощадження. Усього лише при формуванні гардеробу враховуйте не лише останні тренди сезону, а й звертайте увагу на якість речей, принти та забарвлення і низку інших нюансів.

Про те, як зробити так, щоб гардероб мав дорогий вигляд, розповідає фешнблог pumpyourstyle.studio у Instagram. Є щонайменше п’ять нюансів, які допоможуть вам зібрати основу стильних речей. У тому числі йтиметься про відоме правило "одна якісна річ краще, ніж кілька неякісних".

Так, стилісти наводять п’ять правил для "подорожчання" вашого гардеробу:

  • Інвестуйте в якісні речі – це основа гардеробу, що має дорогий вигляд. Купуючи якісний, але дорожчий одяг, який ви носитимете кілька сезонів, ви заощаджуєте кошти в довгостроковій перспективі.
  • Сумки та взуття. Гарну пару взуття, як і якісну сумку, можна побачити здалеку. При виборі цих предметів гардероба зверніть увагу на трохи дорожчий ціновий сегмент і керуйтеся правилом "одна якісна річ краще, ніж кілька неякісних".
  • Скажіть "ні" синтетиці. Синтетичні речі зношуються набагато швидше, ніж ті, що виготовлені з натуральних матеріалів. Тому краще витрачатися на речі із натуральних матеріалів.
  • Не забувайте про правильний догляд. Вивчайте етикетки, вони розкажуть, який догляд необхідний, щоб одяг служив якомога довше і мінімально псувався.
  • Комбінуйте одяг. Віддайте перевагу моделям без активних принтів, кольорів або фурнітури. Такі речі легше комбінувати між собою, а значить із мінімальної кількості речей можна створити досить велику кількість образів. До того ж яскраво-зелений блейзер набридне набагато швидше, ніж така сама річ, але в нейтральних тонах.
Стильні образи з сумкою-багетом
Сумки та взуття мають бути якісними
Стильний образ з піджаком у клітку
Вибирайте лаконічний принт
Стильні образи у базових тонах
Речі в гардеробі повинні добре поєднуватися між собою

Раніше "Телеграф" розповідав, як тепло одягатись у зимову пору року, але не виглядати як капуста.