Тільки не чорна: які відтінки підводки мають ефект омолодження (фото)

Читать на русском
Автор
Як зробити макіяж, який молодить
Як зробити макіяж, який молодить. Фото pexels.com

Ці кольори підводок для очей миттєво зроблять вас молодшими

Зробити ідеальний макіяж досить просто, якщо ви знаєте які кольори вам підходять. Якщо ж ні, то на допомогу прийдуть "універсальні" відтінки, що підходять усім. Раніше ми писали про такі кольори помади, а тепер хочемо розповісти про підводки.

Виявляється, правильно підібраний колір підводки може допомогти жінкам виглядати молодшим, головне не зациклюватися на чорному кольорі, передає Ukr.Media. Щобільше, фахівці зазначають, що чорна підводка, а особливо в зрілому віці, привертає увагу до зморшок і робить більш втомленим погляд. Ми ж розповімо про квіти, які молодять.

Як вибрати колір підводки, який омолоджує

Знайдіть відповідний відтінок – використовуйте для цього колірне коло. Знайдіть на ньому відтінок, що збігається з вашим кольором очей, і комплементарний йому, тобто той, що розташований навпроти. З ними колір очей стане яскравішим.

Колір для макіяжу

Спробуйте нейтральний колір для слизової оболонки — щоб очі здавалися більшими, а погляд молодшим, промальовуйте слизову оболонку нижньої повіки білим кольором. Також підійде тілесний та золотий.

біле підведення

Підбирайте під колір брів і вій – відтінок має бути однаковий, або придивіться до коричневих та сіро-коричневих відтінків.

коричневе підведення

Раніше "Телеграф" розповідав про стрижки, які підійдуть під практично будь-який тип обличчя і будуть модними взимку 2023 року. А також ми писали, які зачіски зараз актуальні – хвіст Барбі, химерні кіски, французький твіст і не лише.