Голі щиколотки взимку та неправильний тон колготок: топ-9 грубих помилок, які зіпсують образ (фото)

Читать на русском
Автор
16359
Лук має бути продуманим до дрібниць
Лук має бути продуманим до дрібниць. Фото hellomagazine.com

Стилістка вказала на найчастіші похибки при стайлінгу

Щоб ваш образ виглядав стильно та продумано, додати до нього пару-трійку останніх трендів сезону недостатньо. Навіть одна невелика деталь може вказати на відсутність смаку, наприклад, не той колір колготок. Або ж знизить градус стилю якийсь антитренд, а-ля джинси, що супероблягають.

Про грубі помилки стайлінгу розповідає українська стилістка Інна у своєму блозі в Instagram. Варто звернути увагу щонайменше на дев’ять моментів, які зруйнують ваш образ за секунду. Дотримуйтесь порад спеціаліста і завжди будьте виглядати актуально та вдало.

Помилка №1 – не ті бежеві колготки. Йдеться про те, коли тілесні колготки надто темні, світлі чи грубі, а також з блиском. Потрібно досягати ефекту, ніби колготок на вас немає.

Помилка з колготками в образі
Колготки можуть зіпсувати враження від образу

Помилка №2 — тонкий верхній одяг. Пальто, куртка або дублянка завжди мають бути достатньо вільними.

Помилка в образі з верхнім одягом
Рухи не повинно нічого сковувати

Помилка №3 — скінні з верхом, що облягує. Багато стилістів узагалі вважають скінні антитрендом. Як мінімум пам’ятайте про базове правило стайлінгу: низ, що облягує — вільний верх і навпаки.

Помилки в образі зі скінні
Не варто одягати все, що облягує, відразу

Помилка №4 — неправильне нашарування. Багатошаровість – відмінний стистичний прийом. Однак кожен наступний шар повинен бути щільнішим за попередній.

Помилка в образі з багатошаровістю
Утеплюйтесь стильно

Помилка №5 — спортивні елементи одягу, що облягають. За словами стилістки, спортивний одяг має бути достатньо об’ємним, щоб виглядав стильно.

Помилка в образі зі спортивним одягом
Спортивний одяг не повинен сковувати вас

Помилка №6 – грубі колготки з легкими тканинами. Враховуйте один нюанс: що чим тонша тканина на вас, тим тонші колготки.

Помилка в образі з колготками
І знову приділіть увагу колготкам

Помилка №7 — вузька смужка ноги між взуттям та поясним виробом. Краще зробити більшу відстань або повністю сховати взуття.

Помилка в образі із взуттям
Різницю бачать усі

Помилка №8 — голі щиколотки взимку. Так-так, кожна хоч раз зустрічала таку "модницю" на вулиці. Не забувайте про шкарпетки, вам має бути тепло.

Помилка в образі з голими щиколотками
Не думайте, що відсутність шкарпеток додасть стилю

Помилка №9 — занадто тонкий трикотаж, що облягає. Стилістка рекомендує робити інакше: нехай трикотажні речі, що облягають, виконують свою функцію, тобто втягують.

Помилка в образі з трикотажем
Тонкий трикотаж — антитренд

Раніше "Телеграф" розповідав, як обрати стильний зимовий светр. Оверсайз у моді, але важливо підібрати фасон, щоб він не збільшував вашу фігуру.