Корсетні, джинсові і не тільки: які топи в моді цього літа

Читати російською
Автор

Топ – це ідеальна літня річ

Серед численних трендів, які представлені в літньому сезоні 2023, особливе місце посідають топи, тому що вони легко вписуються в будь-який образ, додаючи йому нотку жіночності та сексуальності. Крім того, цей предмет гардеробу незамінний у спеку.

Експерти кажуть, що цього літа користуються великою популярністю різні варіанти топів, тому модницям буде із чого створити стильний look як для ділового виходу, так і для повсякденного та романтичного. Які ж топи мають бути у гардеробі розказано у матеріалі Thegirl.

Які топи в моді цього літа

Джинсові

Вироби з деніму – одні з найактуальніших у 2023 році, тому сміливо купуйте джинсові топи, адже вони виглядають дуже стильно та зухвало. Варіацій може бути безліч, вибирайте топ, який гармонійно поєднуватиметься з різними речами з вашого гардеробу і підкреслюватиме фігуру.

Які топи в моді влітку 2023 /aliexpress

В’язаний

Гарний та легкий варіант на літо, який можна поєднувати з улюбленим низом: брюками, спідницями чи шортами. Просто доповніть все це своїми улюбленими кросівками чи кедами, щоб створити ультрамодне повсякденне вбрання.

Які топи в моді влітку 2023 /vjazhi.ru

Корсетний

Експерти кажуть, що це неймовірно універсальна та незамінна літня річ, завдяки якій можна створити безліч цікавих образів та підкреслити переваги своєї фігури. Такий топ чудово виглядатиме зі спідницями і штанами.

Які топи в моді влітку 2023 /https://bigl.ua/

З бретеллю через шию

Відмінний варіант для прогулянки пляжем або для зустрічі з друзями в спекотний день. Такий топ надасть вашому образу елегантності та жіночності, він чудово підійде під будь-який низ. Підкреслити вбрання можна за допомогою різноманітних аксесуарів.

Які топи в моді влітку 2023 /lamoda.ru

"Телеграф" писав раніше, які спідниці в моді цього літа. Експерти розповіли про найпопулярніші фасони, які мають бути в гардеробі модниці.