Виглядає стильно і ніжно: які кольори манікюру мають "омолоджуючий" ефект

Читати російською
Автор

Темні відтінки у такому разі краще виключити

Кожна дівчина хоче, щоб її нігті та руки виглядали доглянуто та красиво, тому стежить за головними nаil-тенденціями цього літа. Але якщо ви хочете приховати на шкірі певні недоліки та візуально її "омолодити", тоді слід знати, які відтінки лаку вибирати під час створення свого манікюру.

Експерти у матеріалі SantePlus розповіли, що від темних кольорів у цьому випадку слід відмовитися, бо вони, навпаки, "старять" руки. А ось для збереження молодості найкраще підійдуть три наступні відтінки.

Які кольори нігтів омолоджують руки

Xервоний

Цей колір завжди користується великою популярністю, тому що асоціюється із пристрастю, енергією, азартом. З його допомогою можна створити жіночний та елегантний манікюр, який відверне увагу від багатьох нюансів на руках. Червоний манікюр відмінно поєднуватиметься з будь-яким одягом і точно буде вас виділяти серед інших.

Стильні кольори з "омолоджуючим" ефектом /https://modnica.club/

Світло-рожевий

Це стильний, молодіжний та легкий колір, який можна поєднувати з різними техніками. Він має "омолоджуючий" ефект, піднімає настрій і відмінно впишеться у ваш літній look.

які кольори манікюру "омолоджують" руки /krasavica.info

Помаранчевий

Ще один колір, який з легкістю допоможе "омолодити" ваші руки, тому що додає жіночністі, елегантності, радісті та ніжності. Помаранчеві відтінки ідеально підходять для літнього сезону, демонструючи спокій та сміливість.

який манікюр зробити влітку 2023 /https://modnica.club/

"Телеграф" писав раніше, з яким манікюром ви точно станете "королевою пляжу". Експерти підказали кілька крутих ідей.