Класика, мінімум прикрас та стримані принти: як створити успішний образ у стилі old money (фото)

Читать на русском
Автор
702
Як носити стиль old money — фото
Як носити стиль old money — фото. Фото instagram

Стиль old money зараз дуже популярний

Справжній стиль old money – це дорогий якісний одяг, проте зовсім необов’язково витрачати багато грошей, щоб створити такий образ. Цілком реально зібрати цибулю в цьому стилі та в масмаркеті, головне знати про основні елементи цього тренду.

Стиліст ksuta_style у своєму модному блозі в Інстаграм, як легко можна зібрати образ у стилістиці old money у звичайних доступних для всіх магазинах. А також розповіла про основні елементи цього стилю.

Що таке стиль old money

  • Класичні крої. Це можуть бути традиційні піджаки, пальта, штани, сукні та спідниці з помірними та збалансованими лініями.
  • Натуральні тканини. У цьому стилі використовуються високоякісні натуральні тканини, такі як шерсть, бавовна, льон та шовк. Уникають яскравих та блискучих матеріалів.
  • Стримані кольори. Основна колірна палітра включає нейтральні і приглушені відтінки (бежевий, сірий, темно-синій, коричневий і чорний).
  • Мінімум прикрас. Прикраси зазвичай акуратні та елегантні.
  • Якісні деталі Увага приділяється якості деталей: точне пошиття, охайні шви, добре підібрані ґудзики і т.д.
  • Перевага класичних стилів. Стиль old money це про класичні моделі, які залишаються актуальними з часом, замість сучасних модних тенденцій.
  • Принти, якщо застосовуються, також стримані, геометричні – смужка (як горизонтальна, і вертикальна), клітина, ромб.
стиль old money
стиль old money — фото
як носити стиль old money
стиль old money як носити
стиль old money приклад образу
стиль old money приклад

Раніше "Телеграф" розповідав про найтрендовіші сумки осені 2023 року. За допомогою аксесуарів ваші осінні образи будуть завершеними.