Як одягаємося цієї осені: шість ідей стильних образів, які захочеться одразу ж повторити (фото)

Читать на русском
Автор
8845
Осінь – час затишного вбрання
Осінь – час затишного вбрання. Фото Freepik

Настав час складати ефектні багатошарові аутфіти

Різноманітність осінніх тенденцій у 2023 році приємно вражає. У моді як базові жакети, так й ультратрендові укорочені тренчі, які стануть частиною стильного вбрання.

Як модно одягатися цієї осені? Шістьма вдалими ідеями для образів у золоту пору ділиться блог стилістки @jullztyle в Instagram

Так, для формування ефектних багатошарових образів в осінньому сезоні потрібні базові речі гардеробу: піджак актуального крою або модний укорочений тренч, косуха чи бомбер. Доповнять вбрання штани, джинси та пряма спідниця довжини максі. Не обійтися без затишних джемперів і светрів, картатої сорочки, лонгсліва та футболки.

Одяг із натуральних тканин точно зігріє вас цієї осені. Шерсть та шкіра – відмінний вибір. Що стосується взуття, то зверніть увагу на лофери, ковбойки, челсі або кросівки. Крім того, не забудьте про стильну сумку або місткий шоппер. Сережки, ремені й інші аксесуари зроблять ваш аутфіт завершеним.

Ідеї стильних осінніх образів

Стильний осінній образ із косухою
Косуха та ковбойки незамінні цієї осені
Стильний осінній образ зі спідницею
Не забувайте про яскраві акценти
Стильний осінній образ з бомбером
Бомбер не втрачає популярності
Стильний осінній образ з жакетом
Жакет та поло — цікава комбінація
Стильний осінній образ із тренчем
Укорочений тренч – тренд сезону
Стильний осінній образ з жакетом
Стильний осінній образ із базових речей

Раніше "Телеграф" розповідав, що незамінним атрибутом осіннього гардеробу стане брючний костюм. Ви зможете зібрати багато красивих образів хоч із комплектом, хоч із піджаком чи штанами окремо.