Головне знати, з чим стилізувати: ідеї стильних аутфітів із білими джинсами (фото)

Читать на русском
Автор
2316
Білі джинси зроблять діловий стиль більш сучасним
Білі джинси зроблять діловий стиль більш сучасним. Фото vogue

Білий денім не виходить із моди вже не один сезон

У стандартному гардеробі кожної сучасної жінки повинно бути декілька видів штанів з деніму. Звісно є такі джинси, з якими варто давно попрощатись, а ось сучасні тенденції не зраджують любителькам білих фасонів.

Попри стереотипів, білі джинси — чудовий вибір навіть на осінь і зиму. Про це розповіла персональний стиліст Марина Фадієва.

Ідеї для образів з білими джинсами

Для своїх звичайних образів ви можете розглянути білі джинси прямого крою з укороченою довжиною. Їх можна поєднувати з блузами або гольфами. Завершити вигляд може маленька сумочка та кеди.

білі джинси

Для ділової зустрічі можна обрати стриманий стиль. Наприклад, одягніть білі джинси, що підкреслять вашу білу сорочку та піджак, доповнюючи їх класичною сумкою та мюлі. Якщо вам більше до вподоби неформальний образ, туфлі можна замінити комфортними кедами.

білі штани з піджаком

Для того, щоб мати стильний вигляд, обирайте білі джинси, чорну кофту та довгий плащ-тренч. Доповніть цей образ маленькою сумочкою та комфортними чоботами.

білі джинси
білі джинси оверсайз
кремові штани
білі джинси
кремові джинси
білі джинси

А ось деякі пальта, які були популярними кілька років тому, на сьогодні абсолютно не відповідають сучасним стандартам стилю."Телеграф" розповідав про антитренди пальт восени 2023 року.