Сім стильних прийомів, які зроблять ваш гардероб модним у 2024 році (фото)

Читати російською
Автор

Дивіться та надихайтеся!

Мода, як і сам час, постійно рухається, і цей рік не стане винятком. Настає ідеальний час освіжити свій стиль у модних трендах зими 2024 року. Але вибір, що залишити і чого позбутися, може бути складним.

У цій добірці ми розглянемо, як зробити ваш гардероб стильним та сучасним у 2024 році. Сім модних прийомів пропонує Vogue.

Що буде в моді у 2024 році

Широкі пояси, покладені на стегна, стали яскравим акцентом у світі моди. Цей стильний елемент додає особливого шарму вашому образу. Носіть їх, як це пропонують дизайнери Louis Vuitton або Michael Kors, щоб надати форми своїм вбранням у дусі 2000-х.

Фото: vogue.ua

Приталені жакети стали невіднятною частиною трендів весна-літо 2024 року. Дизайнери Schiaparelli та Loewe пропонують моделі з тісним силуетом та широкими плечима. Цей вибір підкреслить вашу жіночність та стане відмінним рішенням для образу.

Фото: vogue.ua

Сережки із суцільною застібкою стають новим трендом в прикрасах. Замість висячих сережок перевага віддається мінімалістичним дизайнам, що прилягають до вуха. Бренди, такі як Schiaparelli та Courrèges, представили стильні та сучасні прикраси, які будуть актуальні у 2024 році.

Фото: vogue.ua

Лофери – класика, яка не виходить із моди. Цього сезону Gucci повернули на подіум свої легендарні лофери Horsebit 1953. Burberry, Loewe та Proenza Schouler також представили свої вишукані моделі.

Фото: vogue.ua

Зелений колір стає новим модним трендом після року, присвяченого рожевій гамі. Бренди Gucci, Burberry та Prada поєднали різні відтінки зеленого, створюючи яскраві та насичені образи. Зелені вбрання будуть у центрі уваги у 2024 році.

Фото: vogue.ua

Галтери (halter) повертаються у моду, стаючи помітним елементом у гардеробі. Нові топи та сукні галтери від Dion Lee, Isabel Marant та Hermès надають цьому старому тренду сучасного та стильного вигляду.

Фото: vogue.ua

Купальники як несподіваний елемент повсякденного гардероба, також у тренді у 2024 році. Бренди Miu Miu, Michael Kors Collection та Chanel представили свої варіації, роблячи їх не лише стильною деталлю на пляжі, а й вдалим вибором для повсякденних образів. Одягайте купальники замість боді та підкреслюйте свою індивідуальність.

Фото: vogue.ua

Раніше "Телеграф" розповідав, які речі ви точно купите неодноразово — одягнувши на корпоратив чи свято, потім ви з легкістю впишете їх у свій повсякденний гардероб. Просто подивіться ці модні формули та стильні луки !