В Нідерландах сталася аварія на залізниці: потяг вилетів з колії, є жертви (фото, відео)

Читать на русском
Автор
1666
Потяг розбився під Гаагою
Потяг розбився під Гаагою. Фото Колаж "Телеграфу"

Кількість загиблих може зрости — частина пасажирів в критичному стані

Одна людина загинула і щонайменше 30 постраждали при аварії потяга поблизу Гааги в Нідерландах. Стан пасажирів різного ступеня тяжкості, деякі з них в критичному стані.

Як пише видання NOS, потяг зійшов з рейок у Ворсхотені близько 3:30 ночі за місцевим часом (4:30 за київським) після зіткнення з будівельним обладнанням.

З колії злетів щонайменше один вагон. Інші вагони частково зійшли з полотна. Частина колій були на ремонті, та це не могло завадити проїзду потяга. Чому сталася аварія і як потяг зачепився за будівельний кран, визначатимуть фахівці. Ділянка залізниці буде закрита щонайменше на 12 годин з моменту аварії.

Аварія потяга Нідерланди
Аварія потяга Нідерланди

Пасажирам надавали допомогу місцеві жителі та прибулі рятувальники. Людей виводили з вагонів по дерев’яних дошках, перекинутих через канаву вздовж колії. Після аварії в задній частині потяга спалахнула пожежа, але її швидко вдалося приборкати та загасити.

Раніше "Телеграф" розповідав про серію руйнівних торнадо в США. За підсумками вихідних, з п’ятниці по ранок понеділка вони забрали життя 32 людей, десятки поранені.