"Підключений до ШВЛ, стан тяжкий": Жириновський, який ненавидить Україну, ледве може дихати

Читать на русском
Автор
5618
Володимир Жириновський
Володимир Жириновський. Фото росЗМІ

Стан російського політика залишається стабільно тяжким

Лідер ДДПР Володимир Жириновський, який анонсував вторгнення росії в Україну на 22 лютого 2022 року, досі перебуває на ШВЛ, його стан залишається стабільно важким.

Про це повідомляє SHOT.

За даними росЗМІ, лідеру ЛДПР подають кисень у невеликих кількостях, оскільки він може дихати сам, хоч і важко. Жириновський перебуває у свідомості.

Нагадаємо, одіозний лідер ЛДПР Володимир Жириновський потрапив до лікарні 9 лютого. Його госпіталізували на тлі ускладнень, викликаних коронавірусом, від якого політик щеплювався вісім разів.

Після госпіталізації з’явилася інформація, що Жириновському стає гірше — він не впізнавав своїх соратників, рідних, а також медичного персоналу. Хоча у партії цю інформацію ніхто не підтвердив.

У цей час російський політолог Валерій Соловей озвучив версію, що Жириновський насправді не хворий на коронавірус, а до лікарні політик потрапив через отруєння, в якому підозрюють одного з його коханців.

Також зазначимо, що лідер ЛДПР є затятим противником України. Жириновський висловлював думку, що Росія має допомогти бойовикам "через 5 хвилин після початку обстрілу... завдати такого удару по всіх збройних силах України, щоб там більше нічого не залишилося".