"Щось пішло не так": у поведінці росіян помітили обнадійливі зміни

Читать на русском
Автор
23146
Ikea призупинила роботу у Росії
Ikea призупинила роботу у Росії. Фото esquire.ru

Кількість обмежень може змусити багатьох замислитися

На тлі фінансової кризи в Росії почала змінюватися риторика і багато людей вже не з таким ентузіазмом ставляться до ідей путіна.

Відео із колосальною чергою до банкомату опублікував на Facebook Георгій Тука. Він зазначив, що у пропагандистки Ольги Скабеєвої зник комсомольський запал, а "Соловей уже ледь шепоче…" маючи на увазі Володимира Соловйова.

У коментарях згадали недавно вигаданий мем, заснований на брехні росії про Україну і нібито "спецоперацію". Користувачі пишуть, що проводиться спеціальна рятувальна фінансова операція.

падіння економіки росії
Жарти про російську економіку

росія потрапила під санкції через вторгнення в Україну, з рф йдуть або припиняють поставки груп товарів багато компаній, включаючи популярних виробників і продавців одягу, меблів, товарів.

До бойкоту ринку росії приєдналися навіть у громадському харчуванні — мережа McDonald’s закриває ресторани. До них також вишикувалися черги з бажаючими скуштувати їхню продукцію.

Як раніше писав "Телеграф", що росія опиняється практично за "залізною завісою" — у ній блокують популярні соціальні мережі, для російських літаків закрили небо.