Тиждень "залиже рани" і назад "туди": дружині російського окупанта зіпсували "свято"

Читать на русском
Автор
19954
Награбоване мародерами з рф
Награбоване мародерами з рф

Користувачі соцсмереж не залишились осторонь хизування дружини окупанта

Поки російські військові мародерствують і знущаються з місцевого населення на тимчасово окупованій частині України, дружини тих, хто не був ліквідований українськими військовими, радо діляться тим, що їхні чоловіки повертаються додому.

У соцмережі "Твіттер" дружина одного з російських військових опублікувала твіт із описом того, що її чоловік повернувся додому. Коментарі не змусили на себе чекати і спонукали її закрити сторінку і приховати пости.

Зазначимо, що жінка 1986 року народження та місцем проживання вказано Сочі. Перш ніж вона закрила свій обліковий запис, користувачам вдалося зробити скріншот.

Скріншот посту
Скріншот посту

У мережі користувачі запитали, а де старий склад, з яким її чоловік прийшов воювати в Україну і розписали як правильно має читатись пост. Автора поста також присоромили, що якщо вона так пишається чоловіком і вважає святом його повернення із загарбницької війни проти сусідньої держави, то чому вона приховує твіт.

росіяни мародери
втрати росії в Україні
росіянам має бути соромно
росіяни мародери
про росіянина чоловіка військового

Також користувачі поіронізували над тим, що в росії нібито виплачують гроші за вбитих солдатів.

про 7 млн за вбитих росіян

Зазначимо, що завдяки алгоритмам "Твіттера" видно коментарі до оригінального поста, які користувачка не видалила. За ними можна судити, що в рф достатньо людей, які підтримують кривавого диктатора володимира путіна і розпочату війну проти України.

приклад підтримуючого коментаря для вбивці українців
приклад підтримуючого коментаря для вбивці українців

Раніше "Телеграф" писав, що росіяни тягнуть з України все аж до кухонного начиння та дитячих іграшок. Вони відправляють додому речі, вкрадені у вбитих або евакуйованих, або намагаються продати на ринках Білорусі.