Черги та крадені соуси: у Москві відкрили "російський McDonald’s" зі смішною назвою (відео, фото)

Читать на русском
Автор
137767
Нові власники мережі полінувалися навіть надрукувати наклейки на соус – замазали оригінальне лого маркером Новина оновлена 13 червня 2022, 11:54
Нові власники мережі полінувалися навіть надрукувати наклейки на соус – замазали оригінальне лого маркером

Багато росіян поспішили спробувати їжу в "новій" мережі

У більшості регіонів країни-агресора 12 червня, в день Росії, стартувала робота російської версії McDonald’s. Як відомо, оригінальна мережа ресторанів вийшла з ринку росії після початку повномасштабної агресії проти України. "Нова" компанія отримала незвичну назву "Смачно і крапка", яка вже насмішила соцмережі.

"Телеграф" зібрав реакції інтернет-користувачів, а також основні моменти, що стосуються самого процесу відкриття. Відразу варто відзначити, що в більшості випадків меню залишилося схожим з "маківським", а соуси взагалі подають оригінальні, тільки з одним нюансом.

Актуально, свіжо, цікаво – підписуйтесь на наш Telegram

Вітчизняний варіант "МакДональдса" зацікавив багатьох росіян, біля ресторанів утворювалися черги. Головним слоганом ресторанів вибрали фразу "Назва змінюється, кохання залишається".

Вкусно и точка відкриття
Відкриття "Вкусно и точка" в росії

Проте далеко не все справді залишилося тим самим — деяким клієнтам не сподобалася відсутність у меню такої позиції, як "біг-мак".

Вкусно и точка відкриття
Росіяни здатні на протести лише тоді, коли справа стосується їхнього шлунка

Тому на відкритті навіть пройшов невеликий мітинг, який привернув до себе увагу багатьох журналістів.

Попереджаємо: на відео є нецензурна лексика (суворо 18+)!

Вже згадані соуси виглядають вельми дивно із упаковкою, підфарбованою маркером — для приховання оригінального логотипу. Водночас користувачі мережі вже побоюються того, чого варто очікувати від нових, саме російських соусів, коли закінчаться запаси наявних.

Вкусно и точка відкриття соуси
Викрадені соуси оригінального "Маку"
Вкусно и точка відкриття меню
Меню "Смачно та крапка"

Та й загалом, що назва, що саме відкриття викликало шквал емоцій в інтернеті — від подиву до відвертого глузування.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що краденим у російському "МакДональдсі" може виявитися не лише ідея ресторанів та соуси, але навіть новий логотип. Надто вже схожа їхня головна картинка на зображення однієї з українських компаній.