путін мочиться уві сні? Скандальні подробиці від знавця "таємниць Кремля"

Читать на русском
Автор
13070
Схоже, що шамани путіна не допомогли йому вилікуватися від хвороби
Схоже, що шамани путіна не допомогли йому вилікуватися від хвороби. Фото ria.ru

Конфуз трапився з російським диктатором в ніч на 22 червня, кажуть джерела

До кривавого диктатора володимира путіна, який з кожним днем має все більш хворобливий вигляд, повернувся нічний енурез — хвороба, яка характеризується нетриманням сечі. Лікарі російського диктатора кажуть, що він нібито "перенервував".

Такою інформацією у четвер, 23 червня, поділився інсайдерський Telegram-канал "Генерал СВР". Вважається, що його автором є російський політичний аналітик та громадський діяч Валерій Соловей, який часто повідомляв неофіційну інформацію начебто з кулуарів Кремля.

"путін, на тлі букета захворювань, страждає на нічне нетримання, але кілька місяців таких інцидентів вдавалося уникати завдяки лікуванню та тимчасовому поліпшенню стану. Поки прислуга й охорона президента невдоволено посміюючись втрачають останню пошану і страх до президента, лікарі кажуть "перенервував"", — йдеться у повідомленні.

За його словами, російському президенту не допомогли навіть шамани, які в ніч з 21 на 22 червня під Адміністрацією диктатора рф проводили ритуали, які б мали принести йому здоров'я та удачу. Як раз цієї ночі путін й обмочився, коли спав.

Нагадаємо, що погіршення стану здоров'я російського диктатора обговорюють вже близько року. Попри те, що у Кремлі це всіма можливими способами приховують, президент країни-агресора видає себе сам — на початку червня йому довелося відмовитися від проведення традиційної прямої лінії з громадянами рф. Причиною нездужання деякі джерела називали нещодавно перенесену операцію. У той час як наближені до нього люди стверджують, що володимир путін хворий на онкологію, яка надто швидко прогресує.