Вбивство Дугіної: путінська ФСБ показала ще одного "українця-терориста" (відео)

Читати російською
Автор

За версією відомсства рф росіянка була підірвана саморобною бомбою

Російська ФСБ "знайшла" ще одного "члена української диверсійної групи", який нібито причетний до смерті відомої у рф пропагандистки дар`ї дугіної. Крім громадянки України Наталії Вовк, у вбивстві доньки ідеолога рашизму олександра дугіна підозрюють українця Богдана Циганенка.

Відповідну інформацію у понеділок 29 серпня, у своєму телеграм-каналі оприлюднило проросійське видання "ріа новини", додавши до допису нібито відеопідтвердження від спецслужб.

Згідно з даними пропагандистів, громадянин України Богдан Циганенко, 1978 року народження, який є "членом української диверсійної групи", прибув до росії через Естонію 30 липня. ФСБ заявляє, що вказана особа забезпечила Наталію Вовк, котра нібито служить у полку "Азов", підробленими автомобільними номерами та документами на ім'я реально існуючої громадянки Казахстану Юлії Зайко.

Крім того, російське відомство відзначає, що українець Циганенко спільно з "терористкою" Вовк збирав саморобну бомбу, після чого боєць "Азова" начебто стежила за машиною дугіної до парковки для гостей фестивалю "Традиція", а коли "жертва" вийшла з авто, привела бомбу в дію.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що попри систематичні спроби росіян звинуватити у вбивстві прокремлівської пропагандистки дугіної Україну, у Зеленського ці "закиди" різко спростовують.