У москві гігантська "бурулька-диверсантка" ледь не вбила генерала: ефектний момент потрапив на відео

Читати російською
Автор

Посадовця прооперували, адже травми виявилися досить тяжкими

У москві величезна бурулька ледь не вбила високопоставленого чиновника міністерства з надзвичайних ситуацій. Генерал-лейтенант Анатолій Єлізаров очолює департамент оперативного управління мнс рф. Ефектний момент інциденту вдалося зафіксувати камерам відеоспостереження.

Як повідомляють російські Telegram-канали, гігантська брила льоду впала на чиновника з даху однієї з будівель, коли той повертався з обіду. Генерала госпіталізували. Медики діагностували у нього важкі травми і провели оперативне втручання. E посадовця закрита черепно-мозкова травма і компресійний перелом хребта.

"Глиба льоду завдовжки кілька метрів обрушилася на голову генералу мнс. Інцидент стався біля нежитлової будівлі на Ініціативній вулиці на заході москви, генерал-лейтенанта госпіталізовано, він при тямі, прокуратура почала перевірку", — йдеться в тексті публікації.

Вже пізніше стало відомо, що потерпілим виявився генерал-лейтенант Анатолій Єлізаров.

Раніше "Телеграф" повідомляв, про низку незвичних смертей високопоставлених осіб у росії. Так, один із найбагатших російських депутатів Павло Антов загадково загинув, коли відзначав своє 65-річчя. Його знайшли в калюжі крові.

Також ми писали про несподівану смерть 66-річного Олександра Бузакова — гендиректора компанії "Адміралтейські верфі" (Санкт-Петербург), що виробляє підводні човни-носії смертоносних "Калібрів", якими рф обстрілює мирні міста.