У Москві спалахнула чергова пожежа: все почалося з тонни пального (відео)

Читать на русском
Автор
3609
Люди намагалися загасити самотужки до приїзду пожежників
Люди намагалися загасити самотужки до приїзду пожежників. Фото Screenshot

Стовп диму було видно далеко

У Москві знову масштабне займання. Цього разу спалахнув не торговий об’єкт чи військова частина, а тимчасова споруда на будмайданчику. За деякими даними, там зберігали близько тонни дизельного пального. Воно розтеклося по зливостоку. Вогонь розгорівся дуже сильно – з вікон навколишніх багатоповерхівок зняли кілька епічних відео.

Пожежа перекинулася і на сусідню парковку. За даними російських ЗМІ, вже згоріли шість машин. Пальне розлилося на дві сотні метрів по зливостоку.

Всі околиці затягло густим чорним димом. Сталося займання неподалік станції метро "Рассказовка" на вулиці Бориса Пастернака на території Нової Москви — приєднаних до столиці росії в 2012 році. Територіально – південно-західна частина мегаполісу. Точна причина початку пожежі не називається.

Оповідання на карті Москви
"Оповідання" на карті Москви

Раніше "Телеграф" розповідав, що в російському Новосибірську на Новий рік чоловік підпалив багатоповерхівку за допомогою піротехніки. Пожежі тривають по всій росії. Наприклад, у Санкт-Петербурзі спалахнув завод із виробництва сільгосптехніки. Без жертв не обійшлося.