У путіна засекретили фото його купання в ополонці — у мережі згадали гучні слова Зеленського

Читать на русском
Автор
11919
влодимир путін
влодимир путін. Фото tass.ru

Зазвичай кремль публікував відео з путіним на Водохреща

російський диктатор володимир путін нібито взяв участь у хрещенських купаннях, де пірнув у ополонку. При цьому з якоїсь причини у кремлі відмовилися публікувати фото чи відео з цього заходу.

Як пишуть російські пропагандисти, прес-секретар президента рф дмитро пєсков повідомив, що путін пірнув у ополонку на Водохреще.

"Сьогодні свято Водохреща, президент брав участь у хрещенських купаннях, робив він це у Підмосков’ї", — передають журналісти слова пєскова.

При цьому показувати фото або відео путіна в ополонці в москві цього року відмовилися.

"Цього разу жодних відео чи фотоматеріалів немає, просто повідомляємо, що він дотримався традиції", — каже пєсков.

Примітним є той факт, що в кремлі не хочуть публікувати фото путіна на фоні заяв Зеленського в Давосі, де президент України засумнівався в тому, що президент росії взагалі живий. Зеленський тоді зазначив, що не впевнений, що та людина, яка іноді з’являється на фоні хромакею, і є головою кремля.

Це також зазначив і український блогер Андрій Плахонін: "до сьогоднішнього виступу Зеленського на форумі в Давосі розповсюджував (фото — Ред.)".

У коментарях до посту користувачі іронічно припустили, що цифрова копія путина просто погано накладається на картинку ополонки.

Нагадаємо раніше ми писали про те, що в Москві "відповіли" на заяви Зеленського про путіна.

Також ми писали про те, що в ПЦУ пояснили, чому не варто занурюватися в ополонку на Водохреща.

Додамо, що путіна неодноразово ловили на використанні фотошопу чи хромакею, коли його зображення вирізається і накладається на потрібний фон. Але махінаторів видають дрібні деталі, то тіло бункерного діда не відкидає тіні під час богослужіння у храмі Христа Спасителя, то його його рука вільно проходить крізь мікрофон на зустрічі з бортпровідницями. Судячи з усього, роспропаганда зробила належні висновки і вирішила не "палитися" в черговий раз.