Поруч із об’єктом "Газпрому" під москвою впав безпілотник: що відомо

Читать на русском
Автор
2066
У Підмосков’ї впав безпілотник
У Підмосков’ї впав безпілотник

У Мережі вже з’явилися перші фото з місця події

У росії триває низка дивних подій. Після нічних вибухів на нафтобазі "Роснефть" вдень 28 лютого в Підмосков’ї впав безпілотний літальний апарат.

Інцидент трапився у Коломенському районі. Про це повідомляють у Telegram-каналі Shot. Посилаючись на власні джерела паблік передає, що ймовірно, дрон міг різко втратити висоту і зачепитися за дерева, пошкодивши крило.

Зазначається, що об’єкт було помічено за кілька метрів від території газової компресорної станції — об’єкта, що належить "Газпрому". У мережі вже з’явилося перше фото місця події.

Як повідомляє Shot, за попередньою інформацією під Коломною нібито впав ударний БПЛА UJ-22 Airborne — це безпілотний літальний апарат, розроблений в Україні. Однак про належність дрона, що впав, на цей час поки немає точної інформації.

У російському агентстві РИА-Новости, посилаючись на слова губернатора Підмосков’я, пише, що дрон впав поблизу села Губастово у міському окрузі Коломна. Жертв і руйнувань на землі немає.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що вранці 28 лютого у росії закрили небо над Санкт-Петербургом. У ЗМІ з’явилася інформація про невідомий літальний апарат у повітряному просторі. У зв’язку з цим аеропорт Пулково тимчасово припинив рейси. Вже незабаром інцидент прокоментували у Міністерстві оборони росії.