Більше привезти було нічого? путін зробив загарбникам в Україні "особливий подарунок"

Читать на русском
Автор
2502
путін, як і більшість "скрєпних" росіян, дуже любить грати на темі релігії
путін, як і більшість "скрєпних" росіян, дуже любить грати на темі релігії. Фото росЗМІ

Початково жодних візуальних підтверджень перебування російського президента на фронті в Україні не було

Російський диктатор володимир путін начебто міг побувати із візитом на окупованих територіях Херсонської області. В кремлі стверджують, що під час наради в одному із військових штабів він навіть передав окупантам "особливий подарунок". Ні, не нову форму чи зброю, які, мабуть, були б їм більше в нагоді, а копію особливої ікони, яка нібито колись належала одному із провідних представників російської імперії.

Про це повідомив представник кремлівського пулу дмитро смірнов у своєму Telegram-каналі "Пул №3". Він зазначив, що подібний презент був пов'язаний із Великоднем, без привітань до якого путін не міг залишити російську армію.

"Вона [ікона] належала одному із найбільш успішних міністрів оборони російської імперії", — цитують диктатора російські медіа.

Варто додати, що прокремлівські журналісти переконують: путін побував у штабі угрупування військ "Дніпро", який базується на Херсонському напрямку. Також він начебто встиг відвідати окуповану Луганську область, де бойовики уже звітують про "перший візит путіна до "ЛНР".

Підкреслимо, що початково жодних візуальних підтверджень — фото чи відео — про перебування путіна на території України не було. Пізніше було опубліковано ролик, на якому путін презентує військовим ікону. Не виключено, що подібні дані, як і більшість поїздок шойгу, могли бути відзняті спеціально для інформвкидів деінде.

Варто додати, що посеред березня начебто путін відвідав розбомблений Маріуполь. У місті навіть знайшлися зрадники, які щиро дякували диктатору за "шматочок раю". Декого із цих осіб вдалося швидко упізнати.