Після загибелі вертольота в Брянській області рф розбився бойовий літак (відео)

Читать на русском
Автор
6333
Літак впав слідом за російським гелікоптером
Літак впав слідом за російським гелікоптером. Фото Ілюстративне фото

Доля екіпажу бойового російського літака залишається невідомою

У росії після того, як збили вертоліт Мі-8 у Брянській області, впав також винищувач-бомбардувальник Су-34. Впав він у тому ж регіоні, і, ймовірно, міг бути теж збитий силами ППО.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. Очевидці публікують у мережі відео з уламками, що горять.

Оновлено 14:40. Екіпаж Су-34, який впав у селі Істрівка під Стародубом, загинув. Пілот та штурман не змогли катапультуватись, повідомляють росЗМІ. Як повідомляє російський Telegram-канал Baza, спецслужби рф перевіряють інформацію про ще один літак, що впав у Стародубському районі Брянської області. Ймовірно, йдеться про ще один Су-34.

Раніше повідомлялося, що впали два вертольоти — один у Клинцях, другий у Стародубі. Однак, судячи з уламків і тих кадрів, які публікують у єсті, впав один вертоліт Мі-8 та літак Су-34.

На території Клинцівського району Брянської області запроваджено план "Перехоплення" — правоохоронці шукають диверсантів, які можуть бути причетні до атаки на Мі-8 та Су-34. Наразі в окупантів існують дві версії подій: ДРГ із ПЗРК або робота далекобійних систем ППО з української території. Також російські ЗМІ стверджують, що літак упав неподалік українського кордону, а доля тих, хто знаходився на борту, залишається невідомою.

"Су-34 впав неподалік українського кордону. Доля тих, хто перебував на борту, встановлюється. Обставини катастрофи з'ясовуються", — кажуть у російських екстрених службах.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в Криму вчора впав російський військовий гелікоптер Мі-28. Два пілоти загинули на місці, руйнувань на землі немає. Авіакатастрофа сталася через несправне обладнання на борту.