Звільнення "БНР" триває: "бєлгородські диверсанти" знову зайшли на територію росії (відео)

Читать на русском
Автор
1317
Бєлгородська область росії
Бєлгородська область росії. Фото росЗМІ

Добровольці заявили, що від путінських військ їм дісталося багато трофеїв, і вони йдуть "звільняти всю росію"

Легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус", як вони і анонсували раніше, 1 червня заявили про нові рейди на територію росії. З’явилися повідомлення про бої на кордоні.

У Легіоні заявили, що стоять на кордоні росії і "дуже скоро висуваємося знову на територію росії, щоб принести свободу, мир і спокій".

"Гайворон — це лише початок", — каже боєць на відео.

Там додали, що від "путінських шакалів" їм дісталося багато військових трофеїв і вони йдуть "звільняти всю росію", щоб у москві було піднято "прапор свободи".

У той же час у бійці "Російського добровольчого корпусу" повідомили, що знову ведуть бої на території росії.

"Зовсім скоро з’являться околиці Шебекіно", — кажуть бійці.

Тим часом російські пропагандистські канали повідомляють про те, що вранці 1 червня відбувся бій у районі кордону росії та України у Бєлгородській області.

"Бій прийняли близько 20 прикордонників і до 20 строковиків від ВС росії", — пишуть вони.

Повідомляється, що за деякими даними, кордон намагалися прорвати в районі Шебекіно та Нової Таволжанки кілька годин тому, але атаку нібито було відбито.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив про обстріл Шебекіно вночі та рано вранці 1 червня. За його даними, постраждало п’ятеро людей.

Як повідомляв "Телеграф", раніше добровольці з Легіону "Свобода Росії" та "Російського добровольчого корпусу" також здійснили рейд на територію Бєлгородської області росії. Це спровокувало небувалу реакцію як у внутрішньоросійському середовищі, так і на міжнародній арені.