Нова потужна пожежа в росії: в Петербурзі вогонь гасять десятки людей (відео)

Читать на русском
Автор
3071
У Санкт-Петербурзі горить виробнича будівля
У Санкт-Петербурзі горить виробнича будівля. Фото Колаж

Над містом піднімаються чорні клуби диму

У росії що не день, то нове загоряння чи вибух, і сьогоднішній ранок не став винятком. Цього разу велика пожежа сталася у виробничій будівлі у Санкт-Петербурзі. У мережі тим часом з’явилися перші фото та відео з місця події.

За даними місцевих пабліків у Telegram, йдеться про будівлю на Вітебському проспекті, в районі метро "Купчино". На опублікованих кадрах видно, що внаслідок пожежі в небо здіймаються чорні густі клуби диму.

На місці пригоди вже працюють відповідні служби. Повідомляється, що до ліквідації загоряння залучено вісім одиниць техніки та 40 осіб особового складу.

Наразі інформації про площу пожежі немає. Також невідомою залишається причина займання у виробничій будівлі та чи є внаслідок пригоди жертви, чи постраждалі.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що вранці 13 червня в Краснодарському краї сталася пожежа на одній із нафтобаз. Вогонь встиг охопити площу близько 20 квадратних метрів, перш ніж її змогли ліквідувати. За попередньою інформацією, могла спалахнути колона для переробки дизельного пального.