Війна закінчиться всередині рф: Данілов відреагував на заколот ПВК "Вагнер"

Читать на русском
Автор
1041
Данілов вельми спокійно відреагував на військову техніку на вулицях росії
Данілов вельми спокійно відреагував на військову техніку на вулицях росії. Фото Колаж "Телеграфу"

Політик підкреслив, що формула стійкого миру в Україні передбачає початок рушійних процесів у рф

Нічний заколот найманців ПВК "Вагнера" став головною темою дня, тож його не обійшов увагою і секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов. На його думку, в росії розпочався процес "саморуйнування", що може вплинути на швидкість завершення війни в Україні.

Про це він написав у власному Twitter, коментуючи ймовірний військовий переворот, оголошений "вагнерівцями" чинній російській владі та керівництву міноборони рф.

"Українська формула сталого миру передбачає вихід на кордони 1991 року і запуск процесів саморуйнації росії. Як війна розпочалась, так вона і закінчиться – всередині рф", — заявив Данілов.

Також секретар РНБО додав, що, на його думку, цей процес уже "розпочато".

Зазначимо, що події в росії коментував і очільник ГУР МО Кирило Буданов. Головний розвідник країни вважає, що нинішню ситуацію важко назвати фейковою чи грою на публіку. При цьому Буданов підкреслив, що і перша, і друга сторони все одно продовжують працювати на руку кремлю.

"Телеграф" також розповідав, як відбувався процес "перевороту" у Ростові-на-Дону. Спойлери — без епічних провалів не обійшлося.