На щось натякають? У ГУР заінтригували повідомленням про розстріл екс-капітана підводного човна "Краснодар"

Читать на русском
Автор
3564
ГУР знає найменші деталі загибелі
ГУР знає найменші деталі загибелі. Фото Колаж

ГУР повідомив подробиці розстрілу Ржицького

У російському Краснодарі під час ранкової пробіжки застрелили 42-річного заступника начальника міського відділу з мобілізаційної роботи Станіслава Ржицького. Попри звичну практику, ГУР МО України опублікувало повідомлення про це вбивство з такими деталями, яких не було у росЗМІ, на що вже звернули увагу в Україні.

Повідомлення про розстріл Ржицького опубліковано на Facebook-сторінці ГУР.

У ньому є кілька відмінностей від повідомлень російських ЗМІ. Наприклад, вказана точна адреса, де саме було вбито колишнього командира підводного човна, скільки пострілів було зроблено в цілому та інше, звернув увагу блогер Антон Швець.

ГУР не бере на себе відповідальність за те, що сталося з Ржицьким, але публікація таких подробиць (аж до опису погоди того ранку) є цікавим моментом.

"10 липня "підводник" робив пробіжку в краснодарському парку культури та відпочинку ім. 30-річчя перемоги. Близько шостої ранку у нього було зроблено сім пострілів з пістолета макарова. Внаслідок вогнепальних поранень ржицький помер на місці. Через сильний дощ у парку було безлюдно, тому немає свідків, які могли б повідомити деталі або дізнатися про нападника", — зазначили в ГУР.

Нагадаємо, Ржицький — колишній командир підводного човна "Краснодар", що входить до складу чорноморського флоту вмф рф. Він міг бути причетний до запусків "Калібрів" по території України.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що на фронті ЗСУ ліквідували футбольного суддю. Йому пророкували серйозне майбутнє у спортивній кар’єрі, але він вирішив піти вбивати українців.