На росії вигадали нові пільги для учасників війни проти України: обурені навіть самі росіяни

Читать на русском
Автор
2422
Можливе нововведення може призвести до зростання кількості аварій
Можливе нововведення може призвести до зростання кількості аварій. Фото Pixabay

Росіяни не дуже зраділи ініціативі

Депутати російського міста Тамбов запропонували видавати права водія учасникам так званої "СВО" без навчання в автошколі. Росіяни обурені та з сарказмом пропонують для них й інші "привілеї".

Законопроєкт про скасування навчання перед отриманням водійських прав для учасників війни в Україні підготували депутати Тамбовської обласної думи, направивши його на розгляд до держдуми, пишуть росЗМІ.

Пропонується зробити необов’язковим для "учасників СВО" навчання в автошколі, а на іспити допускати їх за підсумками самостійної підготовки. Йдеться про категорії прав А та С.

На думку депутатів, це дасть їм можливість "оперативно отримати водійські права та використовувати транспортні засоби, у тому числі для реалізації службових завдань у ході проведення СВО".

Проте росіяни не підтримують можливе нововведення.

"А також запливати за буйки і переходити вулицю на червоне світло", "Як щодо індульгенцій на насильство і вбивства?", "Гроші в банку без документів теж нехай видають! Будь-яку суму похмелятися", "Даєш більше яскравих ДТП", "Абсолютно правильне рішення. І з льотними посвідченнями не тягніть", — пишуть вони в соцмережах.

Раніше "Телеграф" розповідав, що мешканець росії напередодні свого дня народження намагався підпалити мавзолей Леніна в Москві.