"Навіть Зеленський зможе поставити запитання": у кремлі анонсували пряму лінію з путіним

Читать на русском
Автор
574
Поставити питання нібито може кожен
Поставити питання нібито може кожен. Фото росЗМІ

Відбирати їх буде особисто путін

Президент росії володимир путін 14 листопада підіб’є підсумки року у форматі суміщеної прямої лінії та підсумкової пресконференції. Прессекретар диктатора заявив, що поставити питання путіну зможе навіть глава України Володимир Зеленський.

Як пишуть росЗМІ, суміщений формат у росії використовують не вперше. Раніше він уже застосовувався у 2020 році, коли провести обидва заходи в колишньому вигляді завадила пандемія. Що заважає зараз – не уточнюється.

пєсков розповів, що приймати питання для путіна від громадян розпочнуть 1 грудня. Він додав, що пресконференція та пряма лінія з главою росії не матиме обмежень у часі, це "завжди тривалий захід". Він також заявив, що спитати щось у диктатора через сайт чи кол-центр можливо з будь-якої точки світу.

"Навіть Зеленський зможе поставити питання путіну під час Прямої лінії", — заявив він.

У "Народному фронті", який займається зборами питань російському президенту розповіли, як їх відбиратимуть. Все просто — їх обиратиме сам путін.

Як повідомляв "Телеграф", путін підписав закон про федеральний бюджет на 2024 – 2026 роки. Цікаво, що витрати окупантів на армію досягли рекорду з часів СРСР. Згідно з документом, у кремлі мають намір направити майже третину всіх витрат на утримання армії та оборонно-промислового комплексу.