Яйця Гордона у золотій піраміді: журналіст анонсував вихід нового кондитерського хіта (відео)

Читать на русском
Автор
1305
Дмитро Гордон незабаром випустить нову лінійку солодощів
Дмитро Гордон незабаром випустить нову лінійку солодощів. Фото Колаж "Телеграфу"

Нову лінійку солодощів Гордон анонсував у саркастичній манері

Відомий український журналіст Дмитро Гордон після цукерок та морозива анонсував випуск нової лінійки кондитерських виробів із вельми пікантною назвою — "Яйця Гордона в шоколаді в золотій піраміді". А головними піарниками солодощів журналіст назвав Сергія Лещенка та Володимира Зеленського.

Відповідна заява прозвучала в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Пише теж Сергій Лещенко зараз про піраміду. Ну і чудово, вони розігрівають мою кампанію з виробництва нового кондитерського виробу під назвою "Яйця Гордона в золотій піраміді"", — анонсував Дмитро Гордон запуск нових солодощів.

Журналіст пояснив, що у золотій піраміді буде два яйця з чорного шоколаду і це будуть дуже смачні солодощі.

Крім того, журналіст заявив, що рекламну кампанію з виробництва "Яєць Гордона у шоколаді в золотій піраміді" очолюють президент України Володимир Зеленський та екснардеп Сергій Лещенко.

"Які у мене до них можуть бути емоції? Тільки позитивні, я їм дуже вдячний. І коли наприкінці січня Сергія Лещенка облизуватиме "Яйця Гордона в шоколаді в золотій піраміді" він отримуватиме задоволення", — резюмував Дмитро Гордон.

Гордон анонсував запустіння солодощів "Яйця Гордона в шоколаді"

Додамо, що Дмитро Гордон кілька років тому рекламував "Золоті піраміди" під назвою "Ю-шинсе". При цьому у багатьох фахівців "чудодійність" цих пірамідок викликала великі сумніви, а деякі навіть називали їх "шарлатанським виробом". Зокрема, нищівною критикою щодо "Золотих пірамід" пройшлася ексглава МОЗ Уляна Супрун.

Піраміда Ю-Шинсе
Піраміда Ю-Шинсе

Нагадаємо, що це далеко не перший випад Гордона у бік Сергія Лещенка, якого іноді називають "рупором Банкової" через його позицію щодо Офісу президента. Раніше журналіст розповів про головну проблему Лещенка, застосувавши літературний прийом. Варто зазначити, що Дмитро Гордон раніше дуже підтримував Володимира Зеленського, проте останнім часом його позиція змінилася, і він почав критикувати як Зеленського, так і його соратників.

Також "Телеграф" повідомляв, що Гордон оцінив ймовірність другого президентського терміну Володимира Зеленського, висловивши сподівання, що цього не станеться.