Нічні морози, штормовий вітер та тимчасове потепління: які сюрпризи готує погода найближчими днями

Читати російською
Автор

27 січня очікується морозна погода, місцями мокрий сніг та поривчастий вітер.

В Україні найближчої доби утримається морозна погода. Лише у західних регіонах вдень синоптики обіцяють плюсову температуру.

За даними Укргідрометцентру, у четвер, 27 січня, у західних, вдень також у північних та місцями центральних областях очікується невеликий мокрий сніг, на заході — з дощем. На дорогах подекуди ожеледиця. На сході та півдні без істотних опадів. Температура повітря вночі -6...-7°C, вдень -1...+1°C.

Прогноз погоди в Україні на 27 січня /https://meteo.gov.ua/

На заході вдень сніг, місцями з дощем. Температура повітря вночі -2...-4°C, вдень 0...+2°C. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, удень місцями пориви 15-20 м/с. На дорогах подекуди ожеледиця.

На півночі та центі країни вдень місцями сніг, температура повітря вночі -5...-7°C, вдень 0...-2°C. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. На дорогах подекуди ожеледиця.

На сході та півдні України без істотних опадів. Найнижча температура повітря очікується у східній частині — вночі -8...-10°C, вдень -4...-6°C. На півдні та в Криму вночі -3...-5°C, вдень 0...-2°C.

Як повідомляє сайт Gismeteo.ua, у Києві 27 січня ніч прогнозують до -11°C, вдень близько 0°C. Вдень буде йти сніг і мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. У п’ятницю у столиці потеплішає, очікується мокрий сніг, вночі 0°C, вдень до +2°C.

Прогноз погоди у Києві на 27 січня /https://www.gismeteo.ua/

Як повідомляє портал Sinoptik.ua, морози в Україні триватимуть ще кілька днів. З п’ятниці потеплішає, у вихідні вдень встановиться плюсова температура та відлига.

На вихідні, 29-30 січня, у Києві синоптики прогнозують мокрий сніг, температура повітря вночі -3°C, вдень +1°C. З понеділка у столиці знову прогнозують морози, вночі до -6°C, удень 0°C.

Прогноз погоди у Києві /sinoptik.ua

Нагадаємо, докладний прогноз погоди до кінця місяця у коментарі "Телеграфу" розповів синоптик Ігор Кібальчич. Крім того, за прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня, нічні заморозки протримаються до кінця квітня, а справжнє весняне тепло українці побачать лише у травні.