"Дядю Сашу любили всі": українці співчувають відомому генералу через смерть батька

Читать на русском
Автор
3798
Батько Дмитра Марченка помер після ДТП Новина оновлена 13 квітня 2023, 13:13
Батько Дмитра Марченка помер після ДТП. Фото Соцмережі

За життя чоловіка кілька днів боролися медики

Генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко, який на початку повномасштабної війни керував обороною Миколаєва, повідомив про смерть батька. Раніше чоловік потрапив у серйозну ДТП і за його життя боролися медики.

Відповідну інформацію український військовий опублікував на своїй сторінці у Facebook уночі 13 квітня.

"Хороші люди не вмирають — вони йдуть у небо! Ти був кращим батьком і прекрасним чоловіком! Я робив і роблю все, щоб ти мною тільки пишався, найстрашніше покарання для мене, це твоє розчарування! Пробач, що не зміг ... я дуже старався!!! Але це той рідкісний випадок коли ти розумієш, що можеш далеко не все!", – написав Марченко.

До поста генерал-майор прикріпив відео моторошної аварії, в якій його батька, котрий їхав на мопеді, збив легковий автомобіль, вилетівши на зустрічну смугу. За його життя боролися медики Миколаївської ЛШМД та Вознесенської лікарні. На жаль, дива не сталося.

Під постом військового зібралася велика кількість коментарів. Українці щиро співчувають йому через непоправну втрату. Знайомі сім’ї Марченка згадують, що батько Дмитра був прекрасною та світлою людиною, а також він дуже пишався своїм сином.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що у ДТП потрапив народний депутат від "Слуги народу". Один з учасників інциденту загинув.