Культові Imagine Dragons випустили емоційний кліп про війну в Україні (відео)

Читать на русском
Автор
3895
Хлопчик Сашко більше року живе під постійним обстрілом росіян
Хлопчик Сашко більше року живе під постійним обстрілом росіян. Фото Скрін із відео

Кліп пробирає до глибини душі через кадри зруйнованих будинків та долю юного українця, який переживає всі жахи війни

Культовий американський гурт Imagine Dragons випустив зворушливий кліп на пісню Crushed. Головна роль у відеоролику належить українському хлопчику, який мешкає на передовій під час повномасштабного вторгнення росії.

Кліп опублікований сьогодні, 10 травня, на офіційній сторінці Imagine Dragons у YouTube і за годину набрав понад 16 тисяч переглядів та 43 тисячі лайків.

На кадрах ролика видно будинки, зруйновані обстрілами росіян; ракети, що стирчать із землі; розбиті вулиці та школа, яка теж постраждала від окупантів. Головний герой кліпу — хлопчик Сашко із прифронтового міста, який упродовж довгих місяців змушений жити без світла, води та інших побутових речей. Кліп був знятий на передовій в Україні, тож усі кадри руйнувань реальні.

Група Imagine Dragons закликає людей у всьому світі робити пожертвування до фондів допомоги Україні та її мешканцям.

"Історія Сашка розриває серце, і таких, як він, тисячі, які відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні його родина без електрики та інших основних комунальних послуг. Будь ласка, подумайте про те, щоб зробити пожертву в United24 і підняти свій голос у цьому напрямку", — йдеться в описі відео на YouTube.

У коментарях під кліпом українці подякували гурту Imagine Dragons, на піснях яких багато хто виріс, за підтримку України в цей важкий час:

  • Від імені всієї України висловлюю велику подяку за вашу підтримку! Я ніколи не сумнівалася у вас, для мене ви найкраща група!
  • Безмежна подяка за розголос, за те, що не мовчите про горе, яке спіткало Україну. Слава Україні.
  • Дуже дякую за вашу підтримку! Це багато значить для нас. Сподіваюся знову побачити ваш виступ у Києві після перемоги.
  • Дякую за вашу підтримку, за все ще ви робите! Квитки на ваш концерт все ще маю на руках. Вони чекають на перемогу і вона обов'язково скоро настане.
  • Я з окупованого Маріуполя. Ось уже рік живу під окупацією людей, які зруйнували моє місто. Чекаю, коли повернуся до рідної країни. Слава Україні.

United24 – це фандрайзингова платформа, яка була створена у травні 2022 року для збору коштів на підтримку України. На сьогоднішній день амбасадорами платформи є понад 20 світових та українських знаменитостей з різних сфер, у тому числі й попрок-група Imagine Dragons. Також амбасадорами є Барбара Стрейзанд, Тімоті Снайдер, Андрій Шевченко та інші.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що чиновниця МОЗ записала свій кліп на пісню "Фортеця Бахмут". У мережі виник скандал, а пізніше з'ясувалося, що вона подарувала його близькій людині і кадри не мали бути використані для великої публіки.