пригожин може "переграти" Міноборони росії: у розвідці розповіли, чим це може закінчитися

Читать на русском
Автор
865
Кирило Буданов висловився про подальшу долю євгенія пригожину
Кирило Буданов висловився про подальшу долю євгенія пригожину. Фото Скріншот відео

Буданов розповів, чим закінчиться конфлікт пригожину з Міноборони росії

Ватажок ПВК "Вагнера" євгеній пригожин не зумів взяти Бахмут у обіцяні путіну терміни, і навіть після них. ЗСУ продовжують просуватися на флангах, звідки без бою тікають російські солдати. Проте невдала операція не зменшила впливу пригожину у структурі російської влади.

Таку думку висловив голова ГУР МО України Кирило Буданов в інтерв’ю Сергію Іванову. За словами головного розвідника країни, як далі розвиватиметься конфлікт пригожину з Міноборони в особі шойгу та герасімова, спрогнозувати складно.

Незважаючи на те, що пригожин понад півроку запеклих боїв так і не зміг взяти Бахмут, його вплив у росії, зокрема, серед влади росії, не зменшився. Що стосується конфлікту між пригожиним та Міноборони росії, то тут "перемога" однозначно за ватажком ПВК "Вагнера". Проте фінал один – трибунал.

"Чи переможе Пригожин у цьому протистоянні (з Міноборони росії — Ред.)? На мою думку переможе, одностайно. До чого це призведе? Як вони люблять казати до військових трибуналів, кудись туди це заведе. Вони його не інсценують, він є реальним. І навіть він цілком осмислений і свідомий", — підкреслив Кирило Буданов.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що пригожин натякнув на те, що нібито контактує з Кирилом Будановим. Він заявив, що готовий передати тіло вбитого під Бахмутом американця-добровольця і робитиме це нібито за співпраці з ГУР МО України.

Сам голова розвідки раніше зазначав, що російські еліти незадоволені війною путіна в Україні і не хочуть її продовження. Розкол серед політичної верхівки стався вже давно, але до реальних дій проти путіна вони поки що переходити не готові.