Скандал на АЗС у Львові: більше 10 автомобілів зламалися після заправки неякісним бензином

Читать на русском
Автор
6991
Евакуація авто на СТО після завправки неякісним паливом
Евакуація авто на СТО після завправки неякісним паливом

Перед поверненням довоєнного ПДВ ділки вирішили "нагріти руки" на дешевому паливі

В зв'язку з тим, що з 1 липня повертається довоєнний 20% ПДВ на пальне, багато хто з українців очікують великий стрибок цін на бензин. А тому ввечері 30 червня на АЗС по всій країні спостерігалися черги, чим, схоже, вирішили скористатися деякі "ділки".

Так, у Львові на одній із автозаправних станцій міста більше десятка автомобілів зламалися після того, як їх заправили на АЗС "ОККО". Про це повідомляє "Телеграф" з посиланням на місцеві ЗМІ.

Власники авто впевнені, що справа у поганій якості пального і викликали представників правоохоронних органів для встановлення обставин.

Той самий "95 бензин" — його взяли на експертизу
Доказ купівлі неякісного пального

А на відео знято, як евакуйовують зламані автівки і наливають цей "бензин" у бутиль.

Звичайно, в мережі "ОККО" не стали замовчувати скандал, але відреагували стандартними фразами.

"Наразі займаємось цим питанням. Прохання до клієнтів, що постраждали — оперативно зафіксувати заявку на нашій Гарячій Лінії — 0 800 501 101. Всі витрати на ремонт будуть покриті", — щедро пообіцяли в компанії.

Вочевидь, водіям варто бути обережними, враховуючи ажіотаж у зв'язку з підвищенням цін на бензин. Ще й не таке може статися!

Про те, яких цін на пальне варто очікувати найближчим часом та чи виправдані такі рішення уряду, читайте в статті на "Телеграфі".