Новий Mercedes 2023 року. У Києві під час війни продають позашляховик класу люкс за сотні тисяч доларів

Читать на русском
Автор
6656
Заможним киянам пропонують придбати оновлений елітний позашляховик
Заможним киянам пропонують придбати оновлений елітний позашляховик. Фото https://auto.ria.com/

Українці продовжують продавати та скуповувати розкішні позашляховики

У Києві під час війни виставили на продаж позашляховик класу люкс, випущений ще у цьому році — це Mercedes-Benz GLE-Class 2023. Вартість авто — це еквівалент 32 вживаних пікапів для ЗСУ, або ж 224 008 тисяч доларів.

На сайті Auto.ria вказано, що позашляховик GLE63 AMG Coupe має двигун 4.0 літрів та потужність: 612 к.с. Пробіг (км): 0 км. Новинка має пневматичну підвіску, що забезпечує плавну та комфортну їзду, дев'ятиступеневу автоматичну коробку передач та повний приводу 4Matic.

Він розганяється до 100 км/год за 3.9 секунд, а максимальна швидкість обмежена 280 км/год.

Mercedes-Benz GLE-Class 2023
Оновлений позашляховик виставили на продаж у Києві

Mercedes-AMG GLE оснащений системою допомоги в сліпих зонах, автономним аварійним гальмуванням, системою допомоги водієві та пакетом паркування (з камерами огляду на 360 градусів і автоматичним паркуванням).

Всередині позашляховика, здається, наповнений всіма технологіями: має оновлену інформаційно-розважальну систему. Елементи керування на кермі також було оновлено, є додаткова технологія Interior Assist, де водій може запрограмувати супутникову навігацію простим жестом, а пасажир жестом увімкнути масажне сидіння.

Mercedes-Benz GLE-Class 2023
Всередині в авто багато хрому на вентиляційних отворах

Раніше "Телеграф" писав, що у Харкові під час війни виставили на продаж Land Rover за 893 тисячі доларів, що дорівнює вартості близько 127 вживаних пікапів для ЗСУ.