Вона не типовий клієнт: хто одягає Олену Зеленську та як змінився її гардероб після вторгнення росіян (фото)

Читать на русском
Автор
2388
Наталія Каменська та Олена Зеленська не сперечаються на рахунок нарядів
Наталія Каменська та Олена Зеленська не сперечаються на рахунок нарядів. Фото instagram

Відома українська дизайнерка розкрила подробиці роботи з першої леді країни

Стало відоме ім’я стиліста, який одягає першу леді України Олену Зеленську. Ось уже два роки із дружиною президента тісно співпрацює засновниця українського бренду Gunia Project, у минулому співзасновниця та дизайнерка Lake studio Наталія Каменська.

В інтерв’ю журналу Elle дизайнерка розповіла, як їй співпрацювати з першою леді України і як трансформувався її гардероб за період їхньої роботи. Практично кожен публічний вихід дружини президента та її вишукані образи активно обговорюють у мережі.

Співпрацювати Наталія Каменська та Олена Зеленська розпочали два роки тому. Цю пропозицію вона прийняла практично відразу, хоч і розуміла, що перша леді — це не типовий клієнт.

"Пропозиція попрацювати з першою леді була для мене несподіваною та одночасно цікавою, тому що це не типовий клієнт. Але я вирішила прийняти виклик, тому що все нове мене приваблює. Такої роботи у мене ніколи не було, тому я погодилася. Я успішно пройшла співбесіду з Оленою Володимирівною, і так почалося наше співробітництво… Для мене в роботі головне — це синергія та комфорт. У спілкуванні з першою леді я зберігаю субординацію, але мені здається, що у нас дуже хороші та відкриті стосунки. У нас немає сварок, є обговорення різних точок зору", — зазначила стиліст.

За словами дизайнерки, на момент її приходу гардероб першої леді був дуже скромним: кілька рейлів одягу та 10 пар взуття. Зеленська заявила, що не бачить нічого соромного в тому, щоб показатися більше одного разу в одній і тій же речі. Більше того, вважає це сучасним підходом і хоче мати смарт-гардероб, де речі вдало поєднуються між собою.

Щодо переваг в одязі першої леді, то вона вибирає переважно українські бренди, такі як Litkovska, Gasanova, Lake, AMG. Поза роботою любить носити оверсайз одяг, худі, джинси та кеди.

Повномасштабне вторгнення внесло корективи в стиль одягу дружини президента України, але несуттєві — відсотків на 10. Найчастіше для виходів усередині країни стиліст вдається до комбінування того одягу, який є в гардеробі першої леді, а для важливих поїздок, звичайно, шиють новий образ.

"Якщо ж ви запитаєте, чи змінився гардероб першої леді, я відповім, що він трохи переформатувався. Мені здається, ми додали більше суконь", — йдеться в інтерв’ю.

У себе в Instagram дизайнерка опублікувала фото з образами Олени Зеленської, які допомогла їй створити за два роки співпраці.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що Олена Зеленська під час візиту до Данії прикрасила вбрання брошкою українського бренду. У мережі дізналися та озвучили ціну аксесуара.