"Я не боротимуся за владу": Зеленський відповів з приводу другого терміну

Читать на русском
Автор
637
Володимир Зеленський заявив, що відштовхуватиметься від виконаної роботи
Володимир Зеленський заявив, що відштовхуватиметься від виконаної роботи. Фото nationalinterest.org

Президент також каже, що має порадитися з дружиною та дітьми

Чинний глава української держави Володимир Зеленський ще не ухвалив остаточного рішення щодо ймовірної участі у наступних президентських виборах. До такого важливого кроку його можуть спонукати три важливі моменти.

Про них президент розповів під час пресконференції, присвяченої "екватору" його перебування на посаді, повідомляє "Телеграф".

По-перше, на думку Зеленського, це рішення про необхідність йти йому на другий термін залишається за народом. Жодні інші політичні чинники не повинні цьому заважати.

"Це рішення не буде пов’язане з форматом майбутньої коаліції. Я не планую у своїй голові такі складні стратегії, — запевнив президент. — Це буде пов’язано із підтримкою моєї особистості народом України".

При цьому Володимир Зеленський наголосив, що спиратиметься на реальну реакцію, а не різні маніпулятивні рейтинги. Політик вважає, що ставлення народу дуже легко зрозуміти просто вийшовши на вулицю.

Другим моментом глава держави наголосив на необхідності радитися з сім’єю. За словами Зеленського, він уже має дорослих дітей, які потребують особистого простору, а не цілодобової охорони. Тому бажання рідних він також враховуватиме при ухваленні рішення про похід на другий термін.

Також Володимир Зеленський додав, що зараз є безліч викликів та завдань, які стоять і перед ним особисто, і перед усією країною. Він каже, що оцінюватиме зроблене: якщо багато вдалося, то варто пробувати ще, якщо ж більше провалів — тоді ні.

"Я не боротимуся за владу, — наголосив Володимир Зеленський. — Я борюся за Україну, як би пафосно це не звучало".

Прес-конференція Зеленського

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що президент розповів про своє бачення нинішньої ситуації з російсько-українською війною, а також деякі внутрішні виклики в країні, які можуть навіть перерости у справжній державний переворот.