Зеленський відповів Путіну на "терпи, моя красуня" (відео)

Читать на русском
Автор
2567
Глава української держави Володимир Зеленський
Глава української держави Володимир Зеленський. Фото Телеграф

Президент відреагував на хамство російського політика

Український президент Володимир Зеленський прокоментував скандальні слова президента Росії Володимира Путіна щодо необхідності дотримання Мінських угод "подобається, не подобається — терпи моя красуня". За словами Зеленського, Україна – справді красуня, але не "путінська".

Про це глава української держави сказав під час пресконференції на зустрічі з французьким президентом Емманюелем Макроном.

Також Зеленський підтвердив, що Україна дійсно дуже "терпляча, адже це мудрість" та наголосив, що ігнорування провокацій з боку російської сторони — це гідна поведінка.

"Подобається не подобається, терпи моя красуня" — тут, безумовно, є речі, з якими не посперечаєшся з президентом Російської Федерації. Україна справді красуня. А ось щодо "моя" про Україну, мені здається, це вже перебір", — сказав Зеленський.

Варто відзначити також, що звертався український президент до Володимира Путіна російською мовою.

Володимир Зеленський відреагував на промову Путіна

Нагадаємо, що російський президент Володимир Путін раніше відкрито нахамив президентові України через його небажання дотримуватися Мінських угод, порівнявши з героїнею матерної частівки. Відповідну заяву президент РФ зробив під час пресконференції з французьким лідером Еммануелем Макроном у Москві, наголосивши, що виконувати умови угоди українському президенту все ж доведеться, адже "інакше не вийде".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що президент РФ Володимир Путін офіційно звернувся до п'ятого президента України Петра Порошенка та запропонував йому "уникнути незаконного політичного переслідування та сховатися в Росії".

Мова йшла про судовий процес над Порошенком щодо "вугільної справи", підозрюваний у якій він є.

Також нагадаємо, що підозрюваний у державній зраді експрезидент, якого суд відпустив, обравши міру покарання у вигляді особистого зобов'язання, продовжує ігнорувати представників ДБР та відмовляється від дачі показів.