Ердоган скликав засідання Ради безпеки через події в Україні (оновлено)

Читати російською
Автор

Уряд Туреччини зробив зав’ялення.

Президент Туреччини Тайіп Ердоган скликав засідання Ради безпеки у зв'язку з нападом Росії на Україну. Турецький саміт з питань безпеки, присвячений російському військовому втручанню в Україну, вранці в четвер під головуванням президента країни Реджепа Тайіпа Ердогана.

Про це повідомляє "Анадолу".

У саміті беруть участь віце-президент Фуат Октай, міністр оборони Хулусі Акар, міністр внутрішніх справ Сулейман Сойлу, начальник генерального штабу генерал Ясар Гюлер, голова державної розвідувальної організації Хакан Фідан, голова Управління зв'язку Фахреттін Алтун та прес-секретар президента Ібрагім Калін. Саміт відбувається у Президентському комплексі.

Як повідомляв "Телеграф", наступ на Україну розпочався з боку Росії та Білорусії. Це відбувається у межах Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей.

На даний момент по всій території України запроваджено воєнний стан.

Очевидці з багатьох українських міст, зокрема Києва, Одеси та Харкова, повідомляють про вибухи та публікують відеозаписи у соціальних мережах.

"Телеграф" збирає та публікує в режимі онлайн усі ключові події в Україні та світі у зв’язку з російським нападом у матеріалі "Війна: війська Путіна прорвали кордон, Росія веде обстріл міст по всій карті України".