З Днем жіночого щастя 2023! Красиві листівки та картинки зі святом

Читати російською
Автор

Привітайте жінок із цим чудовим святом, що відзначається 21 лютого

Цього вівторка, 21 лютого, за календарем свят у світі відзначають День жіночого щастя. Неофіційне свято має ще кілька дат — 11 червня та 18 жовтня.

Це свято не має нічого спільного з "красою, ніжністю та любов'ю". Мета свята — привернути увагу до проблеми боротьби з жіночою депресією, адже, по суті, кожна представниця прекрасної статі заслуговує на те, щоб бути щасливою. Звичайно, війна принесла з собою свої реалії і думати про хороше нині важко, але необхідно для якнайшвидшої перемоги. Хтось знаходить своє щастя в реалізації кар'єри, комусь важлива в першу чергу сім'я та діти, а хтось не втрачає сенсу життя допомагаючи своїм близьким і нужденним.

На честь свята "Телеграф" підготував добірку барвистих листівок та картинок до Дня жіночого щастя 21 лютого, які ви можете відправити всім, хто вам дорогий та підняти настрій цього дня.

Нагадаємо, що з 20 лютого в Україні розпочалася Масляна — одне з найважливіших народних свят у лютому-місяці. Що не можна робити протягом усього Масляного тижня-2023 — читайте у нашому матеріалі.