Привітання жінці з днем народження: оригінальні побажання

Читати російською
Автор

Подаруйте іменинниці яскраві емоції

Оригінальні вірші та креативні привітання з днем народження жінці подарують радість та піднімуть настрій іменинниці. Вона оцінить незвичайне привітання та запам’ятає його надовго.

Раніше "Телеграф" розповідав, як гарно привітати жінку з днем народження. У цій добірці ви зможете знайти оригінальне поздоровлення жінці з днем народження.

Креативне вітання з днем народження жінці

Фрукти ось на кожен смак,

Хай прийдуть тобі на лад!

Apple на телефоні,

Піднесе тебе на троні!

В Чері за кермо сідай,

відстань будь-яку долай!

Ти у Цитрус завітай,

І ні в чому собі не відмовляй!

Mango людям до смаку,

Завітай до бутіку!

Будь яскрава і красива,

Разом з фруктами щаслива!

Хай з кожним роком Вашого життя,

В саду зростає квітка –

На знак трудів й зусилля,

На знак, що Ви прекрасна жінка!

І хай цей сад квітучий і рясний,

Для нас всіх буде приклад ясний!

А Вам безмежного життя!

Здоров’я, щастя і кохання!

Нехай в житті панує тільки радість,

А доля буде благою на щедрість,

Щоб дарунками звеселяла,

Й сумувати не давала!

Здоров’я міцного й кохання палкого,

Бажаємо всього найкращого такого,

Живи, радій і процвітай,

Веселись, і, мов метелик порхай!

Оригінальні привітання жінці з днем народження

Ти справжній боєць у житті. Ти можеш навчити, як попри всі труднощі, треба брати себе в руки й мчати докори вітру! Своїм прикладом ти надихаєш людей! Бажаю тобі сил, попутного вітру, фортуну в супутницях та синю птицю на плечі! Вітаю з днем народження! Щастя та нових перемог!

***

Для вас дуже важко підібрати привітання, тому що всі слова тьмяніють перед вашою красою, розумом, чарівністю. Ви прикраса цього світу та його надбання. Від щирого серця хочу привітати Вас з днем народження, побажати й надалі захоплювати та радувати нас. Щастя, успіхів, здоров’я, кохання, блискучих перемог та високих досягнень!

***

Сьогодні особливий день! День твого народження! Це означає, що в тебе є чудова нагода відкласти швабру, каструлі та інші справи, сісти офіційно на трон і хоч раз на рік побути королевою. А тепер головне, я бажаю тобі не злазити з цього трону цілий рік! Як би не заманювала тебе плита, брудні речі та розкидані іграшки… ти жінка, ти королева! Будь ласка, пам’ятай про це і частіше нагадуй своїй родині! Бажаю тобі любові та турботи рідних, бажаю тобі сяяти красою та насолоджуватися кожним днем та миттю!

***

Вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі життя щасливого, багатого і солодкого, як мед! І щоб ніхто і ніколи не смів і намагатися підмішати туди навіть маленьку краплину дьогтю. Щастя, здоров’я, любові, успіхів та пані фортуну у друзях!

Також "Телеграф" підготував жартівливі привітання для дівчини з днем народження.