Не поспішайте викидати: рецепт хрумких грінок із зачерствілої паски

Читать на русском
Автор

Великодній хліб є основою для багатьох смачних страв

Через кілька днів після Великодня багато господинь задаються питанням, куди подіти паски вже не першої свіжості. Оскільки пасхальний хліб викидати не можна, з нього можна приготувати багато чудових страв до столу. Смачні паски можуть стати основою для бісквіта, хрумких грінок. Про їхнє приготування і розповідаємо в цьому матеріалі.

Рецептом грінок з хрусткою скоринкою з паски поділилися на сайті vazhnoznat.com.

Що приготувати з черствої пасхи: грінки

Складові:

  • паска
  • 0,5 склянки молока
  • 1-2 ст. л. цукру
  • 1–2 яйця
  • масло або олія для смаження

Приготування:

  1. Паску наріжте на дрібні шматочки.
  2. Молоко, яйця та цукор збийте до однорідності.
  3. Шматочки великоднього хліба по черзі занурюйте в суміш і викладайте на сковороду з розігрітим вершковим маслом або олією.
  4. Смажте грінки до золотистого кольору з обох боків.

Раніше "Телеграф" публікував рецепт паски в мікрохвильовій печі на 5 хвилин.